fredag 23 juni 2017

Tisdag kl 14:05, lokal tid. San Diego, matdags

Efter hangarfartyget är det hög tid att äta. Vi familjefotar varann framför hangarfartyget och går och tittar på en jättestor staty med en hemkommen marinsoldat som kysser sin fästmö.

Vi går först till the Fish Market. Där finns det jättemycket gott att äta. (Sushi till exempel.) Men ska man äta på en lite dyrare restaurang så känns det bättre att ha gott om tid att njuta av maten.

Vi har inte riktigt riktigt gott om tid den här gången. Det ligger en lång bilresa framför oss.

Vi knatar istället vidare en bit utmed hamnpromenaden och viker sen in i staden och hamnr på... The Cheesecake Factory.

De verkar inte vara så snabba här heller, men vi kan ju inte gå omkring och leta restaurang för länge.
Och även om vi inte äter Cheesecake så tycker jag vi kan få bocka av den här restaurangen på listan.

På vägen hit gick vi förbi ett rivningshus där minst 11 grävskopor var i farten. Det såg rent livsfarligt ut.

Vi mötte också två vanliga amerikanska killar i 25-åldern. När de passerat Viktor, som just då gick lite för sig själv, utbrast de förvånat:
-Did you see that guy!
-Yeah, I saw. Incredible! I've never seen such a tall guy before. What was he?
-I don't know! It's amazing!

Jag äter 'flatbread' med tomat, basilika och mozzarella. Jättegott!
Niclas, Stina och Marthin tog varsin snygg hamburgare. Den friterade löken på toppen var ett mästerverk i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar