fredag 4 augusti 2017

Onsdag kl 20:30, lokal tid. Mat

Nu är vi på väg från hamnen, utan mat i magen. Det slår oss att vi faktiskt bara ätit ett mål mat i dag. Frukosten var ju sen och rejäl men det är väl ändå lite dåligt föräldraskap att inte förse sina barn med mer mat än frukost.

Frukosten kan vi ju i och för sig ändra namn på och kalla brunch, det låter bättre. Sen har vi dessutom ätit var sin frukt och alla utom Viktor har ätit glass (Viktor tog ju en Cola istället, vilket jag tycker var förståndigt eftersom det var nötter i nästan alla glassmaker.) så sååå fruktansvärt lite mat har vi väl ändå inte fått i oss.

Nåväl, den nya planen är att åka till hotellet, checka in och kolla vad de erbjuder för frukost och sen handla på Walmart. Vi får ta med oss egen fika på båten (visa av tidigare erfarenheter frågade vi vid bokningen) och kvalitén på frukosten är ju lite avgörande för hur förmiddagsfikat ser ut, om vi nu plötsligt ska föröka vara bra föräldrar.

Sen äter vi kvällsmat.
Viktor är jättehungrig.
Irma frågar om hon får strunta i att äta och sova på hotellrummet istället. Det får hon inte.

Lite senare:
Vilken tur att vi kollade upp frukosten först! Bra idé Petterssons.
Frukosten här består i möjligheten att komma ner till receptionen och hämta en kopp kaffe. Men vi kan inte köpa några stora förpackningar kylvaror till riktig frukost heller för det här är det första stället där det inte finns kylskåp på rummet. Det finns inte gratis wifi heller.
Rummet kostar 86,28 dollar så det är inte det billigaste heller.

Nej, nog gnällt. Nu får vi se till att få lite mat i barna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar