torsdag 3 augusti 2017

Måndag kl 10:21, lokal tid. In till stan

Irma har ont av sina skrapsår.
Såret på knät sköter sig. Där har vi kunnat plåstra om med kompresser. På skinkan satte vi istället ett vattentätt plåster, en lång remsa. Det var inte lika bra. Klistret från plåstret irriterar huden och plåstret har glidit runt en del och klistrat av sig även på såret. Själva såret ser rött och infekterat ut.

Efter kvällsmaten på Ihop i går kväll bytte vi runt i bilarna lite så jag kunde åka med Petterssons till Walmart och köpa mer sårsprit och kompresser.

Det blev sent i går kväll. Vi la oss inte förrän efter tolv, efter sårvård och småprat.
Å andra sidan kunde vi sova ända till halv åtta i dag. Irma fick en värktablett i går kväll att sova på, och ytterligare en i morse. Hon har ont ändå. Det underlättar inte livet att det är höger skinka och vänster knä som är skadat. Det finns liksom ingen bra sida kvar att vila sig på för att komma undan det onda en stund.

Nu är vi på väg in till stan utan andra planer än att flanera i China Town. Niclas har kollat upp möjligheterna att hyra segway i en stor park. Det är fullt görbart men kostar ganska mycket så det gör vi nog inte även om det vore rätt spännande glida runt på ett fordon med två hjul som inte är en cykel.

Det är 13 grader.
Jag längtar hem å Irmas vägnar.
Världen är grå.
Dimmolnen rullar ner från bergssidorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar